Trine Gadeberg

Trine Gadeberg bookes nu også til kirkekoncerter ...

Trine Gadeberg er en strålende stjerne med et dejligt nærvær - Med en fantastisk stemme, som spænder over flere oktaver. Tag ikke fejl af den lille spinkle krop. Hun er blevet sammenlignet med Sarah Brightman af Ian Adam, der har undervist en lang række af verdens bedste musicalsangere.

Du er sikker på at komme i det rette humør, når Trine Gadeberg sammen med sine musikere Carl-Aage Eliasson og Jørgen Heick, (orgel/piano, trompet/flygelhorn og trommer) inviterer indenfor til en hyggelige kirkekoncert, i en meget intens og stemningsfyldt atmosfære. Dette bevidner det store og trofaste publikum, i kirker og koncertsale landet over.

En koncert fyldt med smukke salmer, flotte medrivende arrangementer, nyt som gammelt i god blanding med den klassiske solo, alt sammen kædet sammen med søde anekdoter.

Trioen som hedder "LAH" (Lidt Af Hvert), er også leveringsdygtig i trestemmig sang og Trine får med lethed sit publikum til at synge med på et par sange. Man kan slet ikke lade være.

Publikum er sikret høj musikalitet, stemning og glæde, efter en dejlig vedkommende kirkekoncert i selskab med Trine Gadeberg, (akkompagneret af) Carl-Aage Eliasson og Jørgen Heick.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trine Gadeberg er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Trine Gadeberg

For booking af Trine Gadeberg ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Trine Gadeberg

Trine Gadeberg

Trine Gadeberg

JULEKONCERT 2009

Julekoncert med Trine Gadeberg - "Der Stråler En Stjerne"
"Der Stråler En Stjerne" - Er navnet på Trine Gadebergs nye jule cd.

Det er også en titel som meget levende beskriver (eller rammende passer på) solisten Trine Gadeberg. En strålende stjerne med et dejligt nærvær - Med en fantastik stemme, som spænder over flere oktaver. Tag ikke fejl af den lille spinkle krop. Trine er konservatorieuddannet med klassisk sang som hovedfag. Hun er blevet sammenlignet med Sarah Brightman af Ian Adam, der har undervist en lang række af verdens bedste musicalsangere.

Du er sikker på at komme i det rette julehumør, når Trine Gadeberg sammen med sine musikere Carl-Aage Eliasson og Jørgen Heick, (orgel/piano, trompet/flygelhorn og trommer) inviterer indenfor i varmen, til deres jule-hyggelige julekoncert, i en meget varm og stemningsfyldt atmosfære. Dette bevidner det store og trofaste publikum, i kirker og koncertsale landet over.

En julekoncert fyldt med smukke salmer, flotte medrivende arrangementer, nyt som gammelt i god blanding med den klassiske solo, alt sammen kædet sammen med søde anekdoter.

Trioen som hedder "LAH" (Lidt Af Hvert), er også leveringsdygtig i trestemmig sang og Trine får med lethed sit publikum til at synge med på et par sange. Man kan slet ikke lade være.

"Julen har en stor plads i mit hjerte - Jeg elsker julen, julehyggen og hele budskabet om kærlighed og næstekærlighed, som er en naturlig del af julen", udtaler Trine Gadeberg.

Publikum er sikret den gode gamle julestemning og glæde, efter en dejlig vedkommende julekoncert i selskab med Trine Gadeberg, (akkompagneret af) Carl-Aage Eliasson og Jørgen Heick.

Hjertelig Velkommen.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Trine Gadeberg

 Trine Gadeberg
Lyt til Trine Gadeberg

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: